Meer resultaten voor batavus old dutch

 
 
batavus old dutch
kinderstep
Heelys met 1 wiel.
Batavus Old Dutch.
Wij" zijn al jaren een erkend Batavus dealer" Batavus Old Dutch Deluxe. Als je een echte retro fan bent, dan is de Batavus Old Dutch Deluxe echt wat voor jou! Het echte retro gevoel heeft Batavus bij deze Old Dutch nog verder door getrokken.
gazelle orange c7 plus
De Batavus Old Dutch, de klassieke omafiets.
Ook deze variant van de populaire stadsfiets is verkrijgbaar in een uitvoering zonder versnellingen en terugtraprem de Old Dutch Plus en een versie met 3 versnellingen en handremmen de Batavus Old Dutch Plus N3! Is de Batavus Old Dutch niet wat je zoekt?
electrische
Batavus Old Dutch RN 2018 Dames Fietsenwinkel.nl.
De Batavus Old Dutch Plus RN is lekker degelijk en betrouwbaar zoals een omafiets behoort te zijn! Omafietsen hebben een lekker lage instap en zijn door hun goede wendbaarheid een ideale stadsfiets. De Batavus Old Dutch voldoet aan al die eisen en is.
Batavus Old dutch.
Dit iframe bevat de logica vereist om AJAX mogelijk gemaakte Gravity Forms te verwerken. Deze mooie, degelijke fiets is voorzien van een sterk stalen frame en r.v.s. velgen en spaken. Batavus Old dutch. 439.00 350.00 In winkelmand. Batavus Old dutch.
Batavus Old Dutch RN 2017 Dames Fietsvoordeelshop.nl.
De Batavus Old Dutch maakt al jaren onderdeel uit van het assortiment Batavus Oma fietsen. De Batavus Old Dutch staat bekend om de karakteristieke uitstraling dankzij het klassieke oma fiets frame. Ondanks het klassieke frame, is de Batavus Old Dutch volledig van deze tijd.
Batavus Old Dutch.
Batavus Intermezzo 8 v. Home Batavus Old Dutch. Batavus Old Dutch. Model: Batavus Old Dutch. Prijs: 49900, 42500., Aantal: Bestellen of toevoegen aan Verlanglijst. Omschrijving Beoordelingen 0. Batavus Old Dutch Plus. Houd je van nostalgie, maar dan met extra comfort bij tegenwind?
Batavus Old Dutch Plus D50 N3 Stadsfietsen zwart mat Bike Totaal Kemps, uw fietsenwinkel in Den Bosch.
De Batavus Old Dutch Plus is een hippe omafiets in een oer-Hollands jasje. Batavus heeft de fiets een lekkere retro-look gegeven met passende kleurstelling. De Old Dutch Plus is met name erg populair onder schooljeugd maar door zijn verschillende uitvoeringen, zoals met handremmen of versnellingen, vindt de fiets ook onder oudere jongeren gretig aftrek.
Batavus Old Dutch gewoon online te koop Fietsenwinkel.nl!
Kijk dus snel hieronder om een keuze voor een van deze nieuwerwetse Batavus Old Dutch fietsen te maken. Het maakt ook niet uit of u deze omafiets in de stad wilt gebruiken of voor tochtjes naar school; in Nederland doet de Batavus Old Dutch het per definitie goed!
Batavus Old Dutch omafiets 3 versnellingen.
Korting: 50445, 49436, Batavus Old Dutch 3 versnellingen Axa insteekketting RLC 140 Steco voordrager mat zwart Kerri melkkrat zwart Nu kopen. Korting: 50445, 49436, Batavus Old Dutch 3 versnellingen Axa insteekketting RLC 140 Steco voordrager zwart gemonteerd Kerri melkkrat zwart Nu kopen.
Batavus Old Dutch D50 N3 Stadsfietsen zwart Bike Totaal Rini Pijnen, uw fietsenwinkel in Ossendrecht.
De Old Dutch is een hippe omafiets in een oer-Hollands jasje. Batavus heeft de fiets een lekkere retro-look gegeven met passende kleurstelling. De fiets is met name erg populair onder schooljeugd maar door zijn verschillende uitvoeringen, zoals met handremmen of versnellingen, vindt dit model ook onder oudere jongeren gretig aftrek.
Batavus Old dutch Plus 1v. rood.
Wielsets race en mountainbike. Home Fietsen Omafietsen Batavus Old dutch Plus 1v. Terug naar overzicht. Batavus Old dutch Plus 1v. old dutch plus. U bespaart 22%. Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren.
De Batavus Old Dutch koop je op Omafiets.nl.
De Batavus Old Dutch is een zeer bekende fietsenlijn van Batavus. De eerste Batavus omafiets rolde al van de band in 1917. Dit model was de voorloper van de Batavus Old Dutch. Batavus Old Dutch: een klassieke omafiets in een modern jasje.

Contacteer ons