Op zoek naar fietsverzekering?

 
 
fietsverzekering
De NTFU fietsverzekering.
Dekt de NTFU Fietsverzekering ook schade aan mijn fiets die kan ontstaan tijdens het transport naar mijn vakantiebestemming.; dnn.xmlhttp.doCallBack'FAQs' else label.innerHTML; 10. Ben ik ook verzekerd voor schade aan mijn fiets als ik een clubweekend/-week heb in het buitenland?; dnn.xmlhttp.doCallBack'FAQs' else label.innerHTML; 11.
verzekering auto
Fietsverzekering.
Let op: Voor een fietsverzekering heb je minimaal een Art-2 goedgekeurd slot nodig. Wil je meer informatie over de fietsverzekering neem dan contact op met een van onze Halfordswinkels. Uiteraard kun je er ook alles over teruglezen bij ENRA. Download hier de brochure van de fietsverzekering.
fiets
Fietsverzekering IAK.
Fietsverzekering voor uw nieuwe of tweedehands fiets. De voordelige IAK Fietsverzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen van diefstal en schade. Voor gewone fietsen, maar ook voor uw racefiets, mountainbike of elektrische fiets. In ons land is de fiets een populair vervoermiddel.
kbc
Fietsverzekering vanaf 241, p.m.
Een fietsverzekering voor iedere fiets. Ook geldig in het buitenland. Voor een complete fietsverzekering zit u goed bij Univé. Met de fietsverzekering van Univé bent u wereldwijd verzekerd tegen diefstal en schade. U verzekert uw fiets voordelig en tegen de beste voorwaarden.
wasmachine test consumentenbond
ENRA fietsverzekering.
Gelukkig kan dat met de Profile fietsverzekering powered by ENRA. Want die verzekert u één, drie of vijf jaar lang van blijvend fietsplezier. U kunt zowel fietsen als e-bikes nieuw en gebruikt verzekeren. De fietsverzekering van Profile de Fietsspecialist is ontwikkeld samenwerking met Enra verzekeringen, de meest toonaangevende specialist in tweewielerverzekeringen.
anwb rijschool
Informatie fietsverzekering ENRA verzekeringen bv.
Download hier de brochure van de fietsverzekering. Download hier de voorwaarden. Download de Acrobat PDF reader. Premie fietsverzekering berekenen. schade melden, fietsverzekering, telefoonnummers, verzekeringen, voorwaarden, direct afsluiten. U bevindt zich hier: Homepage / Verzekeringen / Fietsverzekering. 2003-2017 ENRA verzekeringen bv.
rijschool anwb
Fietsverzekering VvAA.
Met de fietsverzekering is uw fiets in heel Nederland verzekerd tegen diefstal en tegen schade die niet onder normale slijtage valt. Gaat u graag op fietsvakantie? Uw fiets is ook in het buitenland verzekerd, elke fietsreis tot twee maanden lang.
anwb rijles
Fietsverzekering: voordelig en zonder gedoe HEMA verzekeringen.
Je weet zelf wel dat je je fiets goed op slot moet zetten, dus als hij dan toch gestolen wordt dan doen we niet moeilijk. Met de fietsverzekering van HEMA wordt na het kopen van een fiets drie jaar lang de volledige aankoopprijs vergoed.
anwb rijschool
Fietsverzekering ZEKUR.
De ideale fietsverzekering voor jou. Heb je net een fiets gekocht, of overweeg je een nieuwe of tweedehands fiets te kopen, dan hebben wij de ideale fietsverzekering voor jou. We verzekeren gewone fietsen, maar ook elektronische fietsen E-bikes, racefietsen, MTBs en ATBs.
anwb rijlessen
Verzeker uw nieuwe fiets online Fietsverzekering van Verzekeruzelf.nl.
Fietsverzekering van Verzekeruzelf.nl. Heeft u net een nieuwe elektrische fiets gekocht? Dan is het niet onverstandig om een fietsverzekering te nemen. In Nederland worden er namelijk zon 800.000 fietsen gestolen per jaar. Verzekeruzelf.nl biedt u daarom een goede fietsverzekering aan voor uw nieuwe fiets.
consumentenbond
Fietsverzekering nú goedkoop afsluiten ANWB.
3 jaar nieuwwaardedekking. Sluit je een nieuwe ANWB Fietsverzekering af? Bij diefstal in de eerste 3 jaar van de verzekering, wordt je aankoopbedrag volledig vergoed. Bij je ANWB Fietsverzekering krijg je als lid van de ANWB direct 5% korting op de fietsverzekering.
Fiets Verzekering.nl.
De tijdsgebonden verzekering loopt een periode van 3 of 5 jaar en kan daarna pas weer opgezegd of verlengd worden. Wat vergoedt een fietsverzekering? Een fietsverzekering dekt de kosten die voortkomen uit schade aan je fiets of uit diefstal van je fiets.

Contacteer ons