Meer resultaten voor vrienden op de fiets

 
 
vrienden op de fiets
elektrische fiets
De electrische fiets kan je hier zeker een handje bij helpen om nu en dan eens een tandje bij te steken. Bij Wim Vervaele kan je terecht voor zowel je bestaande fiets te laten ombouwen je huidige elektrische fiets te laten herstellen of voor een nieuwe elektrische fiets. Aan u de keuze. Over kleuren en smaken wordt nooit gediscussieerd en zo is het ook met jouw voorkeur als het om een elektrische fiets gaat. Wim Vervaele begeleidt je vrijblijvend in die zoektocht. Wim Vervaele Nieuwstraat 30 8810 Lichtervelde wim@vervaele.be. Het gemakkelijkste is ons contacteren via het contactformulier. Maar je kan ons ook steeds bellen.
Vrienden op de fiets leuk alternatief voor hotel of Bed and Breakfast Omroep Brabant.
Vrienden op de fiets leuk alternatief voor hotel of Bed and Breakfast. TILBURG Wie graag fietend zijn vakantie doorbrengt kan de route natuurlijk plannen van hotel naar hotel. Of een Bed and Breakfast zoeken. Of zelfs een Air BB. Maar de adressen van Vrienden op de fiets zijn ook heel handig. Via Vrienden op de fiets krijg je een scala aan logeeradressen. Dus je slaapt gewoon bij iemand thuis. En dat kan variëren van een bed in de logeerkamer tot een plekje in het tuinhuis of zelfs bij iemand op de boot.
iused
Vrienden op de fiets raquo Boerderijkamers.nl.
Vrienden op de fiets. Wij hebben veel adressen op de website staan die aangesloten zijn bij Vrienden op de fiets Kijk tussen ons ruime aanbod van accommodaties voor voordelig overnachten. Veel mensen zoeken een plek om te overnachten voor als ze een route fietsen of wandelen. Vrienden op de fiets is een stichting die het wandelen en fietsen in den lande bevordert.
Keyboost France
Fietsen en Overnachten Gastadres Vrienden op de Fiets.
Gastadres Vrienden op de Fiets. Telefoon 073-8508350 of 06-47163509. Klik hier voor de routebeschrijving naar Gastadres Vrienden op de Fiets. s Ochtends zetten wij uw ontbijt boven. Eigen badkamer / toilet op 1e verdieping / Gebruik van handdoeken / mini koelkast. Parkeergelegenheid en stalling fietsen. Voor beschikbaarheid kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen. Fietsroutes rondom Gastadres Vrienden op de Fiets. Link naar nabijgelegen fietsroutes inclusief afstand tot accommodatie. Van Gogh route 41 km. LF7 Oeverlandroute 14 km.
SEO Page Optimizer France
Wandelen met Vrienden op de Fiets Wandelnet.
Wandelen met Vrienden op de Fiets goed voor ons en goed voor het milieu. Een warm onthaal een gespreid bed en een stevig ontbijt. Na een mooie wandel of fietstocht in de gezonde buitenlucht is dat precies waar u behoefte aan heeft. Dankzij Stichting Vrienden op de Fiets hoeft u daarvoor niet eerst naar huis. De stichting heeft namelijk een netwerk van overnachtingsadressen voor sportievelingen die meerdaagse tochten maken. Deze adressen liggen vaak langs fraaie fiets en wandelroutes in Nederland. U kunt op pad door het hele land.
Voor Vrienden op de Fiets Arts en Auto.
Daar werden we zo hartelijk ontvangen dat we na afloop van die reis dachten dat kunnen wij natuurlijk ook in ons visserswoninkje in het oude hart van Spakenburg. We hebben een bb uitsluitend voor de leden van Vrienden op de Fiets. Voorwaarde daarbij is dat men óf te voet óf per fiets arriveert. Over het algemeen zijn onze gasten dan ook sportieve mensen die slechts één nacht blijven. Veel van onze gasten fietsen de Zuiderzeeroute. Voor het financiële gewin hoeven we het niet te doen want de maximale onkostenvergoeding bedraagt 19 per persoon inclusief ontbijt. Het heeft dus meer een sociale functie.We hebben de afgelopen jaren al zon kleine zeshonderd gasten gehad en nog nooit hebben we gedacht was het maar alvast morgenochtend half 10 dan zijn ze weer weg.
Vrienden op de Fiets Christien van Laar.
Vrienden op de Fiets. Vrienden op de Fiets. Op mijn adres In Varsseveld is er voor fietsers en wandelaars de mogelijkheid om tegen een door de Stichting vastgestelde vergoeding te overnachten met ontbijt. In het dorp kan men uit eten gaan bij een restaurant een chinees-indisch restaurant of een chinees met wokbuffet. Er zijn ook twee cafetarias en een shoarma eetgelegenheid. De vrienden melden zich tevoren aan en overnachten in uitstekende bedden in de woning. Bij het ontbijt worden eieren van eigen kippen geserveerd. Men kan buiten in de tuin of binnen in de huiskamer ontbijten.
Vrienden op de Fiets Nederland Fietsland.
Vrienden op de Fiets. Stichting Vrienden op de Fiets beschikt voor wandelaars en fietsers over een bestand van bijna 6000 overnachtingsadressen van particulieren verspreid over het hele land en de grensstreken van België en Duitsland. Wanneer je belangstelling hebt kun je je aanmelden als donateur. Dit kost 8 per huishouden per kalenderjaar. Je ontvangt hiervoor de donateurskaart en de gids met alle adressen. Een overnachting inclusief ontbijt kost dan maximaal 19 per persoon. Voor meer informatie en aanmelden als donateur www.vriendenopdefiets.nl. Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.
Stichting Vrienden op de Fiets Wikipedia.
Uit Wikipedia de vrije encyclopedie. Ga naar navigatie zoeken. Stichting Vrienden op de Fiets is een Nederlandse stichting die zich ten doel stelt het recreatief fietsen en wandelen te bevorderen. De stichting doet dit door middel van het onderhouden van een uitgebreid netwerk van logeeradressen. Dit zijn circa 3.500 adressen van particulieren verspreid over geheel Nederland en deels daarbuiten. Stichting Vrienden op de Fiets geeft elk jaar een nieuw boekje uit met het volledige overzicht van de beschikbare logeeradressen.
Stichting Vrienden op de Fiets in Weert De Telefoongids.
Stichting Vrienden Op De Fiets. Eigenaar van dit bedrijf? Stichting Vrienden op de Fiets in Weert. Pelmersheideweg 14 6005PK Weert. Rubriek Vereniging en stichting. Schrijf als eerste een review. Bloemetje bezorgen Plan route. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens. Pelmersheideweg 14 6005PK Weert. Geef uw mening over. Stichting Vrienden op de Fiets. Schrijf hier uw eigen beoordeling.
Vrienden op de Fiets FietsForum Tilburg.
Vrienden op de Fiets. Geplaatst door Toon Zijlstra. In 1984 is de stichting Vrienden op de Fiets opgericht. De stichting zet zich in voor het bevorderen van het recreatief wandelen en fietsen. Ze doet dit door een netwerk te onderhouden met mogelijke slaapplaatsen door Nederland en in omringende landen. De slaapplaatsen zijn bedoeld voor mensen op doortocht. Ze worden aangeboden voor een gunstig prijsje. De maximale prijs per persoon in 2012 is vastgesteld op 19 euro dat is inclusief ontbijt badtextiel en schone lakens. Alle aanbieders van overnachtingplaatsen worden hier aan gehouden.
Vrienden op de Fiets Karins Hof.
De 1e narcis is geplukt. Meer bloemen beginnen te kleuren en geuren. De lente kan niet meer stuk! bekijk hier wat gasten over ons zeggen. Vrienden op de Fiets. Vrienden op de Fiets zijn bij ons van harte welkom! We zijn hier vorig jaar mee begonnen en het is ons heel goed bevallen. Dit heeft mede geleidt tot het starten van onze B B. Als Vriend op de Fiets verblijft u natuurlijk bij ons volgens de voorwaarden van Vrienden op de Fiets. Precies zoals u het gewend bent. Er wacht u bij aankomst een lekkere kop koffie thee of een heerlijk glas koud water. net waar u zin in heeft.
vrienden op de fiets duitsland Google zoeken.

Contacteer ons