Resultaten voor vrienden van de fiets

 
 
vrienden van de fiets
Vrienden op de Fiets Archieven Erve Dalhoes.
Tagarchief Vrienden op de Fiets. Erve Dalhoes voor een heerlijke vakantie in Twente. Geplaatst op 7 februari 2013 door admin. Welkom op de site van Erve Dalhoes. In het bosrijke gedeelte van De Lutte hebben wij sinds 2004 een mooi vakantiecomplex ingericht voor uw ontspannende en plezierige vakantie. Voor een rustige en tot in de puntjes verzorgde vakantie bent u Lees verder.
leuke uitjes
Vrienden op de Fiets gastadres fietsers op fietsvakantie.
Wij zijn net als de meeste adressen van Vrienden op de Fiets. gn VVV of BB-adres. Overnachting is alleen voor Fietsvrienden. op vertoon van hun donateurskaart.
elfstedentocht fietsen
Reageer snel gratis lid van Vrienden op de Fiets.
Over de ASN Bank. U en de ASN Bank. Reageer snel gratis lid van Vrienden op de Fiets. Reageer snel gratis lid van Vrienden op de Fiets. Heeft u zin om er fietsend of wandelend op uit te trekken en zoekt u prettige overnachtingsadressen? Die vindt u via Vrienden op de Fiets. Als lid krijgt u toegang tot de adressen van zon vijfduizend particulieren. Gratis lidmaatschap voor ASN-klanten! Klanten van de ASN Bank kunnen nu gratis lid worden van Vrienden op de Fiets. Meldt u zich nu aan dan kunt u in 2013 gebruikmaken van de voordelige logeeradressen in het hele land.
romantisch uitje
Stichting Vrienden op de Fiets in Weert De Telefoongids.
Stichting Vrienden Op De Fiets. Eigenaar van dit bedrijf? Stichting Vrienden op de Fiets in Weert. Pelmersheideweg 14 6005PK Weert. Rubriek Vereniging en stichting. Schrijf als eerste een review. Bloemetje bezorgen Plan route. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens. Pelmersheideweg 14 6005PK Weert. Geef uw mening over. Stichting Vrienden op de Fiets. Schrijf hier uw eigen beoordeling.
van nelle koffie
Vrienden op de Fiets Nederland Fietsland.
Vrienden op de Fiets. Stichting Vrienden op de Fiets beschikt voor wandelaars en fietsers over een bestand van bijna 6000 overnachtingsadressen van particulieren verspreid over het hele land en de grensstreken van België en Duitsland. Wanneer je belangstelling hebt kun je je aanmelden als donateur. Dit kost 8 per huishouden per kalenderjaar. Je ontvangt hiervoor de donateurskaart en de gids met alle adressen. Een overnachting inclusief ontbijt kost dan maximaal 19 per persoon. Voor meer informatie en aanmelden als donateur www.vriendenopdefiets.nl. Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.
Hielsporen
Wandelen met Vrienden op de Fiets Wandelnet.
En vervolgens bij mensen thuis overnachten en ontbijten tegen een voordelig tarief. De overnachtingsadressen zijn van particulieren die één of meerdere slaapplaatsen aanbieden. Het zijn dus geen bed breakfasts of hotels. Gastadressen van Vrienden op de Fiets lopen heel erg uiteen. Van logeren bij een gepensioneerd stel tot een jong gezin. En van een overnachting in een luxe herenhuis in de stad tot een boerenschuur op het platteland. Elk gastadres heeft zijn eigen verhaal. De verscheidenheid van de gastadressen de verrassing waar u terecht komt en de ontmoeting met allerlei verschillende mensen. Samen vormen ze de charme van logeren bij Vrienden op de Fiets. Wilt u ook logeren bij één van deze bijzondere overnachtingsadressen?
vrienden van de fiets waarloopjijwarmvoor.
Nederrijkswoud Groesbeek 16 km. wie ben ik en meer. Ik zoek mensen met een passie. I write and make photos and movies about passions. vrienden van de fiets. Klik op onderstaande links voor een beschrijving. Pierre en Laura Kallen langs het Krijtlandpad in Noorbeek. Geef een reactie Reactie annuleren. Vul je reactie hier in. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. E-mailadres verplicht Adres wordt niet getoond. Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken. Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken.
Vrienden van de Fiets Startpagina Facebook.
Meer informatie zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen vind je hier cookiebeleid. Bekijk meer van Vrienden van de Fiets door je aan te melden bij Facebook. Stuur een bericht aan deze pagina kom meer te weten over geplande evenementen en meer. Als je geen Facebook-account hebt kun je er eentje maken om meer van deze pagina te kunnen bekijken. Bekijk meer van Vrienden van de Fiets door je aan te melden bij Facebook. Stuur een bericht aan deze pagina kom meer te weten over geplande evenementen en meer.
Stichting Vrienden op de Fiets Wikipedia.
Uit Wikipedia de vrije encyclopedie. Ga naar navigatie zoeken. Stichting Vrienden op de Fiets is een Nederlandse stichting die zich ten doel stelt het recreatief fietsen en wandelen te bevorderen. De stichting doet dit door middel van het onderhouden van een uitgebreid netwerk van logeeradressen. Dit zijn circa 3.500 adressen van particulieren verspreid over geheel Nederland en deels daarbuiten. Stichting Vrienden op de Fiets geeft elk jaar een nieuw boekje uit met het volledige overzicht van de beschikbare logeeradressen.
Voor Vrienden op de Fiets Arts en Auto.
Daar werden we zo hartelijk ontvangen dat we na afloop van die reis dachten dat kunnen wij natuurlijk ook in ons visserswoninkje in het oude hart van Spakenburg. We hebben een bb uitsluitend voor de leden van Vrienden op de Fiets. Voorwaarde daarbij is dat men óf te voet óf per fiets arriveert. Over het algemeen zijn onze gasten dan ook sportieve mensen die slechts één nacht blijven. Veel van onze gasten fietsen de Zuiderzeeroute. Voor het financiële gewin hoeven we het niet te doen want de maximale onkostenvergoeding bedraagt 19 per persoon inclusief ontbijt. Het heeft dus meer een sociale functie.We hebben de afgelopen jaren al zon kleine zeshonderd gasten gehad en nog nooit hebben we gedacht was het maar alvast morgenochtend half 10 dan zijn ze weer weg.
vrienden op de fiets duitsland Google zoeken.
Vrienden op de Fiets Sint Christophorus.
Ter bevordering van het recreatief fietsen en wandelen zorgt deze stichting ervoor dat fietsers en wandelaars die meerdaagse tochten willen maken overal onderdak kunnen vinden. Vrienden op de Fiets onderhoudt een uitgebreid netwerk van logeeradressen verspreid over het gehele land. Dit zijn adressen van particulieren die meestal in hun eigen woning een aantal slaapplaatsen voor doortrekkende fietsers of wandelaars beschikbaar hebben. De stichting geeft ieder jaar een nieuw boekje uit met het volledige overzicht van beschikbare logeeradressen.

Contacteer ons